Forum Home Forum Home > Suggestions, Comments and Testing > Testing and Support for the forum
  New Posts New Posts RSS Feed - Image properties not working correctly
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Image properties not working correctly

 Post Reply Post Reply Page  <1 345
Author
Message
rocnroll View Drop Down
Member
Member
Avatar
Sponsor Member

Joined: 20 July 2005
Location: Tuscumbia, AL
Status: Online
Points: 11480
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rocnroll Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 July 2017 at 11:13am
Everything seems to work.......on Chrome.

Regular Google, not so much. Same problems.

THANK YOU for working on it !!  Clap





'47 CJ2A PU
'48 CJ2A Lefty

"Common sense is not that common"
Back to Top
rocketeer View Drop Down
Member
Member
Avatar
Sponsor Member

Joined: 26 June 2008
Location: Lehighton, PA
Status: Offline
Points: 3450
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rocketeer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 July 2017 at 8:24pm
Originally posted by russnj russnj wrote:

The image properties window should now show up to the first 400 images, if the window shows up without any problems I can raise the total if needed.


It now shows the full list of available images in FF. Smile
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 345
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.01
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd.